fbpx

Program Intensif The Secret Of Team A+ ini terhad kepada 50 30 Tempat sahaja. Daftar Sekarang!

Hari
Jam
Minit
Saat

(RABU & KHAMIS)
28 & 29 APRIL 2021

9.30 PAGI- 4.30 PETANG

Zoom-Icon-Large-transparent

Platform Online:
Aplikasi ZOOM

Strategi Bagaimana Nak Bina Team Yang Hebat & Gandakan Untung Syarikat Dengan Selamat Tanpa Risau Disaman

OUR SUCCESS STORY

INDUSTRI: PRODUK

“Bayangkan ada 12 staff tapi sales boleh cecah RM 400 ribu hanya dalam masa 3 bulan Bersama PakarHR”

Tuan Nizam & Puan Siti dah berniaga lebih 5 tahun dan pernah mempunyai 44 orang staf dahulu. Mereka merupakan pemilik kepada Jamumall.com yang terkenal dengan perniagaan pelbagai produk.

Apa yang Tuan Nizam & Puan Siti lakukan selepas belajar Bersama PAKARHR mereka Berjaya TINGKATKAN PERFORMANCE STAF sehingga 265%  dengan mempunyai hanya 12 orang staf & mereka Berjaya turunkan KOS OVERHEAD STAF sehingga 300%

Tuan Nizam & Puan Siti

Jamumall sdn bhd

Ramai Business Owner yang nak gandakan sales, tapi mengalami pelbagai masalah yang menjadi penghalang utama. Anda mungkin juga menghadapi masalah yang sama. Berikut kami rumuskan :

 BOS KENA BULI DENGAN STAF
Jika tiada sistem pengurusan kerja yang betul, anda mungkin akan menjadi “mangsa” seterusnya.

OFFER LETTER TAK LENGKAP,NAK BUANG STAF TAKUT KENA SAMAN
Pemilik Bisnes takut kena saman sebab banyak keluar duit.

SUSAH NAK DAPATKAN CALON YANG BERKUALITI
Ramai pemilik bisnes yang tersalah memilih calon dan mengakibatkan sales bisnes “stuck”

TEAM RAMAI TAPI TAK PRODUKTIF
Bisnes tak akan menjadi langsung kalau anda sebagai pemilik bisnes memiliki team “kura-kura”.

KOS “OVERHEAD” TINGGI
Ramai pemilik bisnes mengidamkan jualan yang berlipat kali ganda tapi makan kos gaji pekerja yang tinggi.

Berdasarkan Masalah-Masalah Tersebut, Kami Kenalpasti Bahawa Antara Punca Utama Yang Menyebabkan Masalah Ini Berlaku Adalah:

BOS KURANG ILMU TENTANG PENGURUSAN HR
Anda sebagai pemilik bisnes WAJIB belajar cara nak uruskan team dengan sistematik.

TIADA “CHECKLIST” YANG BETUL DALAM OFFER LETTER
Ramai pemilik bisnes yang tak tahu apa yang WAJIB ada dalam
offer letter dan mengakibatkan anda disaman

IKLAN JAWATAN KOSONG TAK BERKUALITI
Jangan pelik jika tak banyak resume masuk kerana anda mungkin melanggar pantang-larang dalam membuat iklan jawatan kosong

SKOP KERJA KURANG JELAS
Team tak tahu buat kerja yang betul dan mengakibatkan hasil kerja yang tak berkualiti

BOS TAK TAHU KOS SEBENAR PENGAMBILAN PEKERJA 
Anda sebagai pemilik bisnes berada dalam bahaya sebab tak tahu cara pengambilan yang betul dan terpaksa tanggung kos “OVERHEAD” yang tinggi

Jika anda Bisnes Owner yang ada masalah ni, jangan risau...
Ketahui 13 MODUL BAGAIMANA NAK HIRE STAF BERKUALITI & HANDLE ISU DISIPLIN STAF  
di The Secret Of Team A+ (STA+)

AMARAN ! Tawaran ini terhad, Daftar SegeraISTIMEWA UNTUK BISNES OWNER YANG NAK LONJAKKAN SALES BISNES DENGAN LANGKAH BERMULA

Anda tak tahu nak buat SKOP KERJA yang tepat untuk setiap jawatan?Apa skop kerja yang sepatutnya untuk jawatan ini? Sesuai ke? Pekerja pun tak faham dengan skop kerja yang diberi.

Sebenarnya, ada FORMULA RAHSIA yang dapat bantu anda bina SKOP KERJA yang tepat dan jelas menggunakan teknik VISTO

Susahnya nak cari calon! Dekat mana nak cari? Iklan jawatan kosong pun bosan! Tak menariknya orang nak mohon!

Jangan risau. Ada cara untuk anda jadi “lubuk emas” cari staf baru! Tak perlu nak pening-pening. Pelbagai TEKNIK LUAR BIASA yang anda akan belajar.

  • Iklan best!
  • Resume pun banyak masuk.

Banyaknya resume nak kena tengok! Banyak lagi kerja nak kena buat. Masa pun banyak guna. Kadang-kadang terlepas pandang perkara-perkara penting.

Sedar tak sedar, ada beberapa PANDUAN PEMILIHAN RESUME secara ‘drive through’ yang akan dikongsikan yang MENJIMATKAN MASA anda.

Betul ke resume calon ini? Kadang-kadang ada maklumat yang tak jelas. Anda akan tahu SKRIP SOALAN sebenar untuk screening calon yang betul sebelum temuduga dalam modul ini

Betul ke cara interview ini? Soalan apa yang sesuai nak kena tanya? Macam mana pula dengan interview online?

Sebenarnya, ada metod berbeza untuk temuduga online & offline. Soalan KILLER pun anda patut tahu untuk temuduga calon bagi mendapat staf baru yang terbaik!

Anda pasti itu sikap calon yang sebenar? Betul ke calon ini boleh buat itu, boleh buat ini? Nampak macam jujur tak jujur je jawapan dia…

Anda dapat upgrade ilmu dengan satu FORMULA ISTIMEWA untuk kenal sikap calon yang sebenar.

Bayangkan anda boleh kenal seseorang calon itu dengan menggunakan mata sahaja.

RAHSIA PANDANGAN MATA ini dijamin dapat membantu anda kenal seseorang calon dengan lebih mudah dan pantasYANG BUSINESS OWNER PERLU TAHU UNTUK ELAK RUGI DAN SERABUT!

Apa yang kena ada dalam kontrak ini? Ada macam-macam jenis pula status pekerja. Berbeza ke?Anda akan didedahkan dengan 2 JENIS KONTRAK yang dapat bantu anda membuat kontrak yang betul.

Banyaknya cuti staf nak kena urus? Ada staf yang selalu sangat minta cuti. Kos pun banyak keluar.

Jangan gelabah. Ada CARA ISTIMEWA sepatutnya yang anda perlu buat untuk uruskan cuti staf tanpa keluarkan kos yang banyak.

Kadang-kadang terpaksa berhadapan dengan staf yang tak perform. Kadang-kadang stress nak hadapi staf yang bermasalah. Kadang-kadang kerja pun tiada yang siap.

Bukan anda seorang sahaja yang terpaksa hadapi staf macam ini. Ada STEP-BY-STEP yang anda boleh ikut untuk selesaikan masalah tersebut. Anda tak perlu nak stress lagi!

Apa yang kena ada dalam dokumen wajib ini? Macam mana nak kira gaji dan OT dengan tepat?

Terdapat KEY POINT PENTING dalam dokumen yang akan didedahkan supaya anda tidak disaman!

Dah lengkap ke senarai semak ini? Apa je yang kena ada dalam senarai semak ini? Adoi! Kenapa kena saman ni?

Tak perlu pening-pening lagi! Dah ada TEMPLAT offer letter untuk anda jadikan rujukan dan tak perlu risau lagi tentang saman

Apa sahaja bayaran wajib oleh majikan? KWSP, PERKESO, SIP, LHDN…Berapa kadar caruman bagi setiap bayaran?

Semuanya anda akan tahu untuk uruskan bayaran dengan kadar yang tepat supaya tak dikenakan apa-apa tindakan. Jadilah majikan yang bertanggungjawab dan kebajikan staf pun terjaga!

Siapa SPEAKER Yang Akan Bantu anda dalam The Secret Of Team A+ ini nanti?

TUAN HISHAM WAHAB

Strategic Advisor
Employee & Industrial Relations

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasiahat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL).

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Strategic Advisor
Recruitment & Talent Management

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

KLIEN PAKARHR

Feedback Peserta Yang Sertai

PROGRAM BERSAMA PAKARHR

INDUSTRI: PRODUK / hardware

“Alhamdulillah, first time jumpa dengan PakarHR hanya sentuh tentang struktur organisasi sahaja tapi impak dia sangat berbeza dan banyak perubahan dalam company saya”

Tuan Husaini pemilik Hassan Hardware Sdn Bhd mengambil alih perniagaan keluarga yang dimana bisnes sudah mencecah lebih 38 tahun. Isu berlaku bila pengurusan jadi tak formal,tak tersusun & tak tahu macam mana nak manage.

Alhamdulillah beliau berjaya grow dari mempunyai 22 orang kepada 44 orang staf dan sales meningkata 100% selepas betulkan system pengurusan staf.

Tuan Husaini Hassan

CEO hassan hardware sdn bhd

INDUSTRI: Servis/marketing

"Kalau anda tak uruskan pekerja dengan baik, sebenarnya anda sedang bunuh bisnes anda"

Tuan Najib Asaddok, CEO kepada Momentum Internet Sdn Bhd juga telah ubah cara Pengurusan HR yang lebih bersistematik dengan bantuan PakarHR.

Alhamdulillah bisnes beliau dapat grow dari 2 orang staf kepada 25 orang & juga dapat meningkatkan sale 100% hasil dari peningkatan produktiviti.

Tuan Najib Asaddok

CEO momentum internet sdn bhd

INDUSTRI: produk/gadjet

“Selama ni pentingkan sales & marketing sahaja..Tak sangka bila betulkan pengurusan HR, sales naik berlipat kali ganda!”

Kalau dulu bisnes beliau stuck bila ada masalah dalaman & tak tahu macam mana nak handle staf. Bila dah masuk kelas PakarHR, banyak yang beliau belajar dan kini beliau mampu menguruskan team dengan lebih mudah bila dah ada system yang teratur dalam syarikat. 

Tuan Faizal

CEO hassan hardware sdn bhd

INDUSTRI: produk/Cookies

"KUALITI STAF yang ada sekarang LEBIH BAGUS daripada yang ramai dulu. Kena tahulah rahsia TIP TOP apa yang PakarHR bagi!"

Tuan Syazwan pernah ada staf yang ramai dahulu tapi disebabkan silap langkah hampir semua staf berhenti. Alhamdulillah selepas belajar dengan PakarHR, kini beliau tahu hire staf yang betul & boleh beri impak pada syarikat. Staf yang ada sekarang LEBIH EFEKTIF &  LEBIH EFISIEN BEKERJA

Tuan Syazwan

Gigit rangup cookies sdn bhd

INDUSTRI: produk/Baju Kurung

"KUALITI STAF yang ada sekarang LEBIH BAGUS daripada yang ramai dulu. Kena tahulah rahsia TIP TOP apa yang PakarHR bagi!"

Jenama Hasnuri terkenal dengan baju kurung pelbagai gaya. Disebabakan perniagaan yang semakin berkembang mereka akhirnya membuka 2 buah kilang dan memerlukan tenaga kerja yang ramai. 

Alhamdilillah selepas cik Aina sertai program ini beliau berjaya  mendapat lebih 2000 permohonan untuk pelbagai jawatan dalam masa tak sampai sebulan. 

Cik Aina Rosman

Hasnuri sdn bhd

INDUSTRI: service

“Dulu, dalam seminggu tu 10 orang apply kerja, tapi semua tak layak. Lepas join PakarHR, Application terus MENINGKAT dengan MENDADAK. Baru 10 hari post, dah boleh dapat dalam 346 application untuk 1 position sahaja! "

Sebelum ni Tuan Rehan tak pernah tahu banyak platform untuk iklankan jawatan kosong. Tapi lepas dengar dari perkongsian Tuan Hisham, beliau terus buat dan akhirnya berjaya dapat lebih 346 application dalam masa 10 hari.

 

Tuan Rehan Ahmad

xvance home sdn bhd

INDUSTRI: service/cleaning

“Sebelum ini ingat macam tak ada apa pasal documentation ni, bila dah kena saman baru tahu wajib simpan 6 tahun. PakarHR ni ibarat LIFE SAVER!”

Dulunya beliau tak tahu yang dokumen semua perlu direkod atau disimpan. Selepas itu syarikat beliau diserbu oleh pihak berkuasa dan meminta dokumen beberapa tahun kebelakang. Tapi selepas belajar dengan PakarHR, kini beliau sudah tahu dokumen apa yang penting & dokumen jenis apa yang perlu disimpan. 

 

Cikpuan Siti Solehah

SKH Bina enterprise

LEBIH 5000++ PEMILIK BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2017

6 BONUS EKSKLUSIF untuk Peserta The Secret Of Team A+!

4 Custom made HR Template

Template  Eksklusif yang bernilai RM 297 untuk pengurusan staf yang mudah dan jimatkan masa

Borang iklan Jawatan Kosong
Skrip Screening
Step Isu Disiplin
Checklist Offer Letter

SOP Iklan Jawatan kosong Jobstreet

Panduan step-by-step untuk membuat iklan jawatan kosong di Portal Jobstreet 

 SOP Iklan Jawatan Kosong FB Vacancy 

Panduan ringkas untuk buat iklan jawatan kosong di FB Vacancy secara PERCUMA 

SOP Iklan Jawatan Kosong MyFutureJobs

Panduan ringkas untuk buat iklan jawatan kosong PERCUMA di MyFuturesJob yang boleh menguntungkan MAJIKAN

SOP Iklan Jawatan Kosong Indeed

Rahsia buat iklan Jawatan Kosong secara PERCUMA dan dapatkan calon staf berkualiti

Ebook Rahsia Tangani Isu Disiplin

Rahsia bagaimana nak tangani masalah disiplin staf dengan cara yang betul

Formula Berkesan Atasi Isu Disiplin Pekerja
5 Punca Berlaku Isu Disiplin
Jenis Salah Laku Staf
Jenis Tindakan Disiplin Yang Boleh Diambil
Do & Don’ts Dalam Atasi Isu Disiplin

KHAS UNTUK 50 ORANG TERAWAL SAHAJA

 Hari Pertama: The Ultimate Formula Hire Team A+ (RM 1,497)
Hari Kedua: Akta & Isu Disiplin yang Lindungi Majikan (RM 1,497)
Modul Eksklusif Workbook STA+ : 2 Set
Bonus #1: 4 Custom HR Template (RM 297)
Bonus #2: SOP Iklan jawatan Kosong Jobstreet (RM 297)
Bonus #3: SOP Iklan jawatan Kosong Indeed (RM 297)
Bonus #4: SOP Iklan jawatan Kosong Facebook (RM 297)
Bonus #5: SOP Iklan jawatan Kosong MyFutureJob (RM 297)
Bonus #6: Ebook Tangani Isu Disiplin (RM 297)

MONEY BACK GUARANTEE

Jika selepas program anda merasakan ilmu yang dikongsi tidak memberi manfaat ataupun tiada perubahan yang berlaku pada bisnes anda, kami akan beri jaminan pulangan semula wang dalam tempoh masa 30 hari.

Dengan syarat anda perlu beri pihak kami untuk review apa tindakan yang anda lakukan selepas hadiri program ini.

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

(Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!)

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA..

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik link di bawah untuk daftar sekarang!

Perlukan bantuan?
Whatsapp Kami Sekarang :

Hotline Customer Service :