fbpx

Jangan gadaikan BISNES anda hanya kerana TERSILAP FAHAM tentang AKTA KERJA

Personal Online Coaching

DAH LAMA BISNES TAPI MASIH TAK JELAS TENTANG AKTA DAN PENGURUSAN STAF?

Syarikat pernah DISAMAN jutaan ringgit akibat staf HR anda tersalah faham dan tak jelas tentang AKTA KERJA 1955.
BOSS nak lagi ke pengalaman pahit ini BERULANG lagi???

Jika "TIDAK" ialah jawapan anda, PakarHR sedia untuk membantu anda

PERSONAL ONLINE COACHING

Kelas Online coaching merupakan salah satu inisiatif dari PakarHR untuk membantu bisnes owner dalam menyelesaikan segala persoalan dan permasalahan mengenai pengurusan staf.

Eeeehhh.. Apa Yang Best Sangat Dengan Kelas Online Coaching Ni???

1. Anda akan BELAJAR SECARA ONLINE dari smartfon. Cara belajar yang santai, yang mudah, sambil duduk atas sofa empuk di rumah, sambil layan anak tenguk didi & nana atau goshop, anda mampu upgrade ilmu bisnes online.
 
2. Boleh TANYA apa-apa persoalan mengenai pengurusan HR secara langsung kepada konsultan kami.
 
3. Perghhhh, Yang paling best ofkos lah –> FREE GIFT yang bernilai RM297 khas untuk peserta kelas online coaching yang telah membuat posting di facebook selepas kelas.
 

Result Mereka Yang Sertai

KELAS ONLINE COACHING

"Personally saya rasa sangat lega sebab ada bersama sama dengan team PAKAR HR.

Beberapa hari lepas Effa baru selesai zoom meeting bersama dengan PakarHR, jadi banyak perkara yang company perlu laksanakan di dalam tempoh PKP ini."

"Alhamdulillah. Dapat menarik sedikit nafas lega bila kepala sudah clear, sudah tahu apa option yang ada, untuk kebaikan majikan mahupun pekerja.

Masing masing tahu hak yang tersedia ada untuk mereka. Tak ada terus nak buang pekerja."

"Sesi online coaching dgn team PakarHR sgt membntu.

Alhamdulillah sedikit sebanyak mmberi pencerahan dan berkongsi maklumat apakah lgkh2 terbaik yg majikan bley ambil utk dptkn win2 situation atr pekerja dan majikan."

"Alhamdulillah, selepas mengikuti perkongsian ekslusif bersama Tuan Hisham & Puan Salwa dari Pakar HR pagi tadi, terjawab juga sedikit sebanyak persoalan berkaitan majikan & pekerja yang bermain di minda ketika ini"

"Banyak info2 dari isu2 semasa kini berkaitan dengan Majikan dan juga pekerja.

Banyak persoalan yang bermain difikiran di setiap majikan HR dan pekerja, hampir keseluruhan terjawab di Online Coaching hari ini"

"Bila join kelas video online tadi, semua majikan dalam kelas itu bertanya soalan-soalan berkait majikan-pekerja.

Semua jawapan saya salin. Sehingga terjawab soalan-soalan saya selama ini tentang HR.

Dah tak perlu nak cari pakar lain. Lepas ni mudah nak buat keputusan berdasarkan keupayaan syarikat untuk terus survive. Terima kasih Pakar HR."

Siapa Speaker Anda

Tuan Hisham Wahab

Merupakan CEO kepada PakarHR Sdn Bhd. berkelulusan Master dalam bidang Sumber Manusia. Beliau merupakan seorang jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB) & Fasilitator Pembelajaran Profesional yang diiktiraf . Beliau berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang HR terutamanya berkaitan Akta Kerja 1955. Beliau kini aktif membantu owner bisnes  mengurus pasukan.

Puan Salwa Azlan

Merupakan Director PakarHR Sdn Bhd. Berkelulusan Master dalam bidang Sumber Manusia. Merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB) & Fasilitator Pembelajaran Profesional yang diiktiraf. Beliau berpengalaman menguruskan HR lebih 15 tahun di syarikat Multinasional (DRB-Hicom, Sime Darby & Petronas). Beliau kini aktif membantu owner bisnes menaikkan jualan melalui pengurusan pasukan yang betul 

Tak percaya jugak?
Ada lagi feedback Kelas Online Coaching yang kami nak kongsikan:

Yuran pelaburan serendah RM197 per sesi untuk seorang

TERHAD kepada 30 yang terawal SAHAJA

Jangan Ragu Lagi, Klik Butang Dibawah

Hak Milik Terpelihara © PakarHR Sdn Bhd