fbpx
Business Owner Masterclass

3 FORMULA RAHSIA PENGURUSAN TEAM YANG EFEKTIF YANG SEMUA BOS WAJIB TAHU:

  • Rahsia Bagaimana Tingkatkan PRESTASI Team Sehingga 250% Untuk Lonjakkan Sales
  • Rahsia Nak Create Leader Terbaik Dalam Team Untuk Gantikan Bisnes Owner
  • Rahsia Handle Staf Bermasalah Dengan Betul Untuk Elak Rugi Dari Disaman

28 Jun 2021, Isnin
9.30 pagi - 4.30 petang
Aplikasi Zoom

Hari
Jam
Minit
Saat

"Anda Bisnes Owner? Nak Roketkan Bisnes Tapi Pengurusan Team Pun Masih Kucar Kacir ?"

Terbongkar Rahsia Bagaimana Nak Mantapkan Pengurusan Team Hingga Sales Syarikat Meningkat Berkali Ganda

Psstt, Ini Adalah Strategi Berdasarkan 'REAL CASE STUDY' Untuk Anda Belajar Cara Pengurusan HR Yang Tepat Hingga Syarikat Dapat Menjana Jualan 7 Angka

AMARAN ! Tawaran promo Super Early Bird tinggal 100 XX tiket sahaja!

OUR SUCCESS STORY

INDUSTRI: PRODUK

“Bayangkan ada 12 staff tapi sales boleh cecah RM 400 ribu hanya dalam masa 3 bulan Bersama PakarHR”

Tuan Nizam & Puan Siti dah berniaga lebih 5 tahun dan pernah mempunyai 44 orang staf dahulu. Mereka merupakan pemilik kepada Jamumall.com yang terkenal dengan perniagaan pelbagai produk.

Apa yang Tuan Nizam & Puan Siti lakukan selepas belajar Bersama PAKARHR mereka Berjaya TINGKATKAN PERFORMANCE STAF sehingga 265%  dengan mempunyai hanya 12 orang staf & mereka Berjaya turunkan KOS OVERHEAD STAF sehingga 300%

Tuan Nizam & Puan Siti

Jamumall sdn bhd

Anda sebagai bisnes Owner mesti pernah BUAT macam ni kan ?

Tak tahu takpa, google kan ada. Search je nak contoh surat apa yang nak, SEMUA ada!

Ambil je la siapa-siapa yang mohon, asalkan ada staf nak buat kerja

Buat apa nak hire staf HR? Google dekat hujung jari je. Lainlah kalau marketing, duit masuk je

Ambil je budak praktikal ramai-ramai, kos pun rendah. Buat apa nak ambil staf? Kerja pun sama je

Staf berhenti 24 jam. Takpa bagi jelah gaji dia. Apa boleh buat?

Ikutkan dalam perjanjian, dua-dua dah setuju tak carum KWSP, tapi kenapa majikan je kena saman

Bos je beriya-iya set target, tapi staf terpinga-pinga berapa target nak kena capai

Rupa-rupanya itu semua MENGARUT !

Kalau main hentam ambil surat dari google je tanpa ikut akta yang betul, Bos boleh kena saman RM 10K untuk satu kesalahan

Bos sedang bakar berjuta-juta duit syarikat jika salah bawa masuk staf

Ramai anggap HR ni tak bawa untung kepada syarikat tapi ramai juga yang tak tahu dengan HR, bisnes boleh grow 10x ganda

Bila Bos tak nak invest dalam pengurusan Team, Bisnes memang tak akan naik!

Bos sebenarnya sedang mengajar staf lain berhenti 24 jam juga

Kalau Bos dan staf ada agreement sebagai tanda setuju untuk tak carum KWSP pun, Bos tetap akan kena saman

Bos je yang tahu apa target nak capai, target tu jadi angan-angan je lah. Pekerja pun kekal di awang-awangan

Kami sediakan MODUL EKSKLUSIF supaya anda mudah faham & terus bertindak sekarang !!

MODUL 1

Rahsia Bagaimana Tingkatkan PRESTASI Team Sehingga 250% Untuk Lonjakkan Sales

Nak suruh staf perform, tapi Bos sendiri pun tak faham skop kerja. Memang betul Bisnes Owner ni ada 1001 cara macam mana nak lonjakkan sales. Tapi, pada masa yang sama, pekerja kena tahu apa skop kerja yang mereka kena buat. Barulah performance TIP TOP, sales MELETOP! 

Sebab itu, Bos kena ingat setiap tindakan pekerja akan beri kesan kepada kos syarikat. Jadi, skop kerja kena jelas supaya staf tak berada di awang-awangan. Tak adalah Bos buang masa nak naikkan prestasi, duit syarikat pun takdalah melayang macam tu je.

Bos wajib “Clorox” semua ego untuk upgrade ilmu macam mana nak tingkatkan prestasi team dengan mendadak.  Modul ini akan bantu untuk lonjakkan sales dengan adanya team yang 100% perform.

MODUL 2

Rahsia Nak Create Leader Terbaik Dalam Team Untuk Gantikan Bisnes Owner

Bisnes meletup-letup, tapi team huru-hara. Nama je Bisnes Owner, tapi semua kerja, dari A to Z buat sendiri sebab tak ada leader lagi dalam company. 

Buat apa hire team ramai-ramai, kalau sekadar nak nampak gah je. Team semua ke laut sebab tak ada leader. Kalau ada pun, leader tumpang lepak sekali. K.O habislah pengurusan team macam ni!

Jangan terkejut kalau pekerja ramai, tapi Bisnes Owner yang kena bersengkang mata nak run bisnes sendiri. Habis tu, pekerja yang ada buat apa je kalau tak train untuk jadi leader? 

Modul kedua ini jika diamalkan confirm senang hati sebab dah berjaya create leader terbaik yang boleh jadi pengganti Bos! Segalanya akan terjawab dalam MODUL ISTIMEWA yang direka khas untuk Bisnes Owner yang nak cari leader A+++

MODUL 3

Rahsia Handle Staf Bermasalah Dengan Betul Untuk Elak Rugi Dari Disaman

Bila bisnes makin grow, staf pun mungkin akan bertambah-tambah. Dalam ramai-ramai staf, mesti ada yang bermasalah. Staf bermasalah ni macam virus yang boleh merebak pada staf yang lain. Sebab itu, Bos kena tahu macam mana nak detect & handle virus ni daripada makin merebak.

Jangan sampai staf pula yang jadi Bos. Kalau dah betul staf tu bermasalah, Bos jangan teragak-agak untuk bertindak. Nahas Bos nanti!

Tapi, pada masa yang sama, Bos sendiri kena faham akta. Jangan bertindak sesuka hati, silap hari bulan surat saman je nanti sampai.

Upgrade ilmu macam mana nak handle isu disiplin dengan betul. Takdalah duit keluar tu sia-sia sebab kena bayar saman. Tak rugi belajar teknik handle disiplin staf supaya Bos tak merana kemudian hari.

AMARAN ! Tawaran promo Super Early Bird tinggal 100 XX tiket sahaja!

Bonus Bernilai RM1194
PERCUMA Untuk Semua!

(Tertakluk kepada terma dan syarat)

✅BONUS #1 - EBOOK WORK FROM HOME [BERNILAI RM300]

✅ BONUS #2 - EBOOK PERFORMANCE [BERNILAI RM300]

✅BONUS #3 - ANALISIS SISTEM PENGURUSAN TEAM [BERNILAI RM397]

✅ BONUS #4 - WORKBOOK BOM A+[BERNILAI RM197]

Siapa SPEAKER Yang Akan Bantu anda dalam Program Business Owner Masterclass ini nanti?

TUAN HISHAM WAHAB

Team Optimization Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau juga pernah dilantik menjadi Internal Auditor ISO 9001 oleh Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dan pernah dijemput sebagai penasihat jemputan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) & Universiti Kuala Lumpur (UniKL)

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Paper" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

PUAN SALWA AZLAN

Business Leadership Expert

Beliau merupakan jurulatih profesional yang diiktiraf oleh Human Resources Development Fund (HRDF) & INSKEN. Beliau memiliki Ijazah Sarjana (Sains) & Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Malaysia, Johor pada tahun 2004.

Beliau pernah berkhidmat sebagai "Head of Department" bahagian Sumber Manusia di syarikat-syarikat utama seperti DRB-Hicom, Sime Darby Engineering Sdn Bhd & Petronas MHB.

Selain itu, beliau juga mendapat anugerah "Best Presenter" di KIHREMIC International Conferencs Phuket, Thailand pada Oktober 2019.

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang pengurusan sumber manusia dan sehingga kini ribuan usahawan SME telah dibantu melalui seminar, latihan, teambuilding dan konsultasi.

KLIEN EKSKLUSIF YANG MEMPERCAYAI PAKARHR

Feedback Peserta Yang Sertai

Program PakarHR

INDUSTRI: PRODUK / hardware

“Alhamdulillah, first time jumpa dengan PakarHR hanya sentuh tentang struktur organisasi sahaja tapi impak dia sangat berbeza dan banyak perubahan dalam company saya”

Tuan Husaini pemilik Hassan Hardware Sdn Bhd mengambil alih perniagaan keluarga yang dimana bisnes sudah mencecah lebih 38 tahun. Isu berlaku bila pengurusan jadi tak formal,tak tersusun & tak tahu macam mana nak manage.

Alhamdulillah beliau berjaya grow dari mempunyai 22 orang kepada 44 orang staf dan sales meningkata 100% selepas betulkan system pengurusan staf.

Tuan Husaini Hassan

CEO hassan hardware sdn bhd

INDUSTRI: Servis/marketing

"Kalau anda tak uruskan pekerja dengan baik, sebenarnya anda sedang bunuh bisnes anda"

Tuan Najib Asaddok, CEO kepada Momentum Internet Sdn Bhd juga telah ubah cara Pengurusan HR yang lebih bersistematik dengan bantuan PakarHR.

Alhamdulillah bisnes beliau dapat grow dari 2 orang staf kepada 25 orang & juga dapat meningkatkan sale 100% hasil dari peningkatan produktiviti.

Tuan Najib Asaddok

CEO momentum internet sdn bhd

INDUSTRI: produk/gadjet

“Selama ni pentingkan sales & marketing sahaja..Tak sangka bila betulkan pengurusan HR, sales naik berlipat kali ganda!”

Kalau dulu bisnes beliau stuck bila ada masalah dalaman & tak tahu macam mana nak handle staf. Bila dah masuk kelas PakarHR, banyak yang beliau belajar dan kini beliau mampu menguruskan team dengan lebih mudah bila dah ada system yang teratur dalam syarikat.

Tuan Faizal

CEO Factory mobile sdn bhd

LEBIH 8000++ OWNER BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM KAMI SEJAK 2017

PENDAFTARAN KINI DIBUKA

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA..

Hari
Jam
Minit
Saat

Klik link di bawah untuk daftar sekarang!

Perlukan bantuan?
Whatsapp Kami Sekarang :

Hotline Customer Service :

07-255 0222