fbpx

“Staf asyik cuti, sampai tak cukup tangan nak ganti? Ketahui 3 strategi rahsia handle staf raja MC yang Bos WAJIB tahu!”

Lemas bila kena simpan staf suka cuti ni lama-lama. Dahlah menyusahkan orang lain, dengan Bos sekali kena cover kerja dia.

Kenapa boleh jadi macam tu? Dah ada ke polisi dalam company? Kalau tak ada polisi, manalah staf tak cuti hilang-hilang.

Nak tahu cara handle staf raja MC macam ni?

Jom tonton video pendek di bawah supaya Bos tak kena ting tong dengan staf sendiri. Tak adalah Bos “baik hati” sangat nak bagi je cuti.

Untuk nak tahu lebih lanjut tentang pengurusan HR, sertai Program Business Owner Masterclass (BOM) sekarang! Hanya 300 orang yang pertama sahaja kami TAJA secara PERCUMA!

Dan yang paling best kami nak bagi hadiah eksklusif untuk seorang pemenang bertuah tau!

Cepat-cepat grab peluang ni untuk dapatkan hadiah utama!

Klik link di bawah untuk pendaftaran SEKARANG:–> http://bit.ly/officialBOM

RELATED POST