fbpx

Selamat hari lahir Puan Salwa Azlan

Masuk office, terkejut sis sebab tim #PakarHR buat surprise sempena hari lahir sis hari ni.

.
Mula-mula nak merajuk jugak sebab ingatkan tim lupa, rupanya tim kat office dah buat macam-macam persiapan untuk beri kejutan kat boss mereka.

.
Seronok rasa bila tim di office anggap boss sebagai salah satu dari keluarga mereka.

.
Kami tim #PakarHR mendoakan semoga puan salwa dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dipermudahkan urusan dunia akhirat & terus menjadi inspirasi dengan orang sekeliling.

.
#BOSS best ke best, ada keadaan & tim macam ni yang sentiasa support jadi tulang belakang syarikat sebab mereka jelas dengan perjuangan.

.
#PakarHR
#HRKonsultan
#HRJantungBisnes

RELATED POST