fbpx

Sejujurnya, saya rasa tenang jika berprogram bersama pasukan.

Ini salah satu pasukan yang saya selalu berkerja bersama dalam program.

Pasukan PakarHR.

Dalam program anjuran mereka, sentiasa mereka bagi lebih dari nilai yang sepatutnya.

Dalam Malaysia, tak banyak syarikat yang mampu buat Strategic Team Building seperti mereka.

Tanya lah apa sahaja permasalahan HR, itu memang padang permainan mereka.

“Kami tak untung banyak pun buat ni, tapi kami lihat ini tanggungjawab kami bantu sendiri bisnes diluar sana”, saya dengar ayat ni banyak kali dari trainer PakarHR.

Ya. Mereka luang banyak masa untuk travel dan bantu syarikat lain uruskan pekerja.

“Majoriti pemilik bisnes hadapi isu pekerja dan tak tahu cara betul untuk tangani. Kami pun terkejut”

Hujung minggu ni diorang ada Seminar BOSS, untuk urus isu pekerja kat Shah Alam.

So, syarikat yang ada isu HR tu, saya berani rekemen.

Mereka banyak bantu syarikat set halatuju, buat KPI dan budaya syarikat juga.

Kata guru, “Kalau kau tak sanggup laburkan yuran kebijaksanaan, kau perlu bersedia tanggung yuran kebodohan yang lebih mahal”

Jangan sebut nama saya masa nak daftar nanti ya. Hahaha.

Boleh follow trainer power PakarHR, Hisham Wahab dan Salwa Azlan.

Gambar ni ialah dua orang ahli pasukan PakarHR yang saling bersedih.

Bukan sebab tak dapat balik raya, tapi sebab belum dapat jodoh kot.

.
Apa kata anda klik bawah ni untuk kami bantu anda solve masalah nak handle staf 👇🏻

—-> http://bit.ly/NakHandleStaf
—-> http://bit.ly/NakHandleStaf
—-> http://bit.ly/NakHandleStaf

.
#PakarHR
#NakHandleStaf
#HRKonsultan
#HRJantungBisnes
#SeminarBoss
#30Nov2019
#MomentumInternetShahAlam

Sumber: Tuan Zaim Zin, Associate Consultant PakarHR

RELATED POST