fbpx

[ Komited Tim Sekilau Bakery & Cafe ]

Biasanya dengan adanya team yang komited macamni, tak susah produk nak pergi jauh, sebab support team tu dah kuat.

Setakat separuh hari ni, belum nampak lagi energy diorang low, sebab semua sangat teruja nak bantu syarikat.

Sebab mereka tahu bila mereka bantu syarikat, yang akan dibantu tu adalah diri mereka sendiri.

Naik sale syarikat, mereka boleh naik gaji, ada bonus, ada komisen, dapat travel, dapat bos belanja dan macam-macam lagi.

Terbaik tim Sekilau Bakery & Cafe!

#PakarHR
#HRKonsultan
#StrategicTeambuilding
#HRJantungBisnes

RELATED POST