fbpx

#PERHATIAN KEPADA BISNES OWNER! Anda rasa giler nak urus staf yang macam-macam kerenah, naik kepala sampai boss pun kena pijak? Anda betul-betul tak tahu nak urus dengan cara betul dan ikut undang-undang supaya anda tak dituduh dan dipenjarakan?

.

#KINI DILANCARKAN SEMINAR BOSS KHAS UNTUK OWNER BISNES YANG ADA TEAM @ STAF SUPAYA PANDAI URUS MEREKA DAN TIDAK LAGI RISAU MASALAH STAF SEBAB ANDA DAH ADA ILMU URUS STAF YANG BETUL & TEPAT IKUT UNDANG-UNDANG.

.

Ramai orang tak tahu, banyak bisnes naik sebab marketing, tapi lepas tu jatuh sebab tak pandai urus staf @ team. Itu memang normal, berlaku kepada bisnes yang tidak ada ILMU HR yang BETUL & TEPAT.

.

Kebanyakan owner syarikat pening bila timbul beberapa isu yang boleh jatuhkan syarikat antaranya:

[✘] Tak tahu nak handle staf bermasalah disiplin sampai majikan kena buli

[✘] Staf datang dan balik kerja ikut suka hati tanpa pantauan yang betul

[✘] Tak tahu macamana nak berikan penilaian yang adil tentang prestasi kerja

[✘] Penetapan gaji ikut suka dan salah sisi undang-undang. Boleh dikenakan tindakan!

[✘] Tak tahu nak bagi gaji ikut kesesuaian yang kemampuan pekerja sehingga ramai keluar masuk syarikat

.

Inilah kebanyakan sebab kenapa usahawan @ owner bisnes tak berjaya lepas naik sebab punyanya, boss ‘jahil’ @ tak ada ilmu HR yang betul.

.

BAHAYA kalau bisnes tengah GROW tapi HR tak ada orang yang tahu apa yang sepatut kena buat.

.

TAPI…

.

Nanti dulu, Seminar BOSS boleh bantu owner bisnes untuk hilangkan punca-punca yang tak dapat dikesan kenapa staf semua buat hal, merajuk dll.. Seminar BOSS boleh bantu anda berikan solusi yang tepat, tanpa langgar mana-mana undang-undang yang boleh sebabkan bisnes anda terus terkubur.

.

Apa yang SEMINAR BOSS boleh bantu anda?

[✔] Cara betul handle pekerja ikut undang-undang & lindungi majikan

[✔] Cara nak tentukan gaji yang betul ikut piawaian tepat

[✔] Cara nak urus pekerja yang bermasalah dengan cara betul & selamat

[✔] Mematuhi segala undang-undang yang berkaitan pekerja supaya syarikat selamat

[✔] Cara nak tentukan skop kerja yang betul pada orang yang betul & tepat

.

So, nampak ke jalan penyelesaian kemelut HR ni? Dah ready nak join SEMINAR BOSS?

.

Seminar BOSS ni kalau nak diikutkan siapa yang patut join?

✔ Bisnes owner yang ada staf @ team

✔ Manager & Team HR Department Syarikat

✔ Bisnes owner yang mula nak tambah team

✔ Bisnes owner yang income lebih RM10,000 sebulan

✔ Bisnes yang guna sistem ejen @ dropship

.

Tak kisah apa pun jenis bisnes yang anda ceburi, tak kisah bidang bisnes apa sekalipun asalkan anda dalam 5 kategori diatas, anda wajib hadir untuk bantu selamatkan bisnes anda.

.

SEMINAR BOSS akan berlangsung tak lama lagi pada waktu berikut:

Tarikh: 13hb APRIL 2019

Lokasi: Acapella Suite Hotel Shah Alam

Masa: 8.00pagi – 5.30petang

.

Siapa Tak Sabar Nak #PakarHR BANTU selesaikan kemelut HR dalam bisnes anda? Jadi berapa kos yang saya kena laburkan untuk hadir Seminar BOSS?

.

Anda tak mungkin sanggup ambil ijazah HR semata-mata nak jadi orang yang pandai mengurus team. Anda tak mungkin nak spend 10 tahun dalam HR untuk mengurus team. Anda sebenarnya tak perlu labur berpuluh ribu untuk semua ini.

.

Apa yang anda perlu laburkan kalau diikutkan asal adalah RM699.

.

Tapi nanti dulu!!

.

Apa yang kami tawarkan lebih berbaloi dari itu. SEMPENA PELANCARAN SEMINAR BOSS, kami akan berikan DISKAUN SPECIAL:

Bagi Seat General

1 Tiket HANYA RM50 (JIMAT RM47)

3 Tiket HANYA RM150 (JIMAT RM141)

.

Segera WHATSAPP kami

—>> http://bit.ly/InfoSeminarBOSS <<—

,

TAWARAN PELANCARAN INI SAH HINGGA 8hb MAC 2019 sahaja!!!

#PakarHR

#SeminarBOSS

#KonsultanHR

#HRJantungBisnesAnda

#BossPandai

RELATED POST